Produse pentru
Placi din policarbonat

Geplast ofera cea mai larga gama de placi din policarbonat si accesorii pentru montaj policarbonat.

Produsele din policarbonat sunt insotite de un pachet de servicii ce asigura o solutie completa pentru proiectele dumneavoastra si ofera un raport excelent beneficii / pret.Pentru comenzile dumneavoastra de policarbonat beneficiati de consiliere tehnica, debitare la dimensiuni si transport la domiciliu.

Marlon-ST-LONGLIFE Placi structurate din policarbonat

Geplast ofera o gama variata de placi structurate din policarbonat special concepute pentru aplicatii industriale, comerciale si domestice unde este necesara izolarea cu suprafata vitrata.

Gama de placi structurate din policarbonat include placi structurate cu durabilitate inalta, placi din policarbonat cu protectie sporita UV, placi cu protectie solara si placi structurate cu design deosebit.

Vezi produseVezi produse ProiecteProiecte

 • Marlon-ST-LONGLIFE

  Marlon-ST-LONGLIFE

  Placile structurate din policarbonat au rezistenta mare la impact si protectie la radiatiile UV, ceea ce le confera o rezistenta foarte mare la factorii de mediu.

  Detalii produsDetalii produs
  ProiecteProiecte

 • Heatguard

  Heatguard

  Placile structurate din policarbonat Heatguard s-au dovedit a fi cel mai eficient material pentru acoperirea spatiilor unde se doreste reducerea efectului de supraincalzire datorat radiatiilor solare (cu peste 50%).

  Detalii produsDetalii produs
  ProiecteProiecte

 • Lexan-HammerdGlassLook

  Lexan-HammerdGlassLook

  Placile din policarbonat Marlon Hammered Glass Look au o estetica superioara, avand o difuzare mai profunda a luminii.

  Detalii produsDetalii produs
  ProiecteProiecte

 • Lexan-Thermoclear-Venetian

  Lexan-Thermoclear-Venetian

  Acest tip de policarbonat are control solar de tip venetian, realizat prin ecranarea unei suprafete cu un model cu dungi, special pentru spatiile unde se doreste reducerea efectului de supraincalzire.

  Detalii produsDetalii produs
  ProiecteProiecte

Placi compacte din policarbonat Placi compacte din policarbonat

Placile compacte din policarbonat au o maxima claritate a transparentei, coeficient inalt de transmisie a luminii si o rezistenta la impact net superioara celorlalte materiale acrylice fiind totusi destul de flexibile pentru a fi indoite "la rece". Principalele utilizari ale policarbonatului compact sunt: luminatoare, copertine, acoperiri curbe, piscine, sere, acoperiri curti interioare si balcoane etc.

Detalii produsDetalii produs ProiecteProiecte

Placi profilate din policarbonat Placi profilate din policarbonat

Placile profilate din policarbonat asigura o protectie UV marita si confera o inalta calitate reflectata in marea rezistenta la impact, claritate, luminozitate, blocarea si contracararea luminii ultraviolete, rezistenta la intemperii, la foc si durabilitate.

Detalii produsDetalii produs ProiecteProiecte

Accesorii policarbonat Accesorii policarbonat

Accesoriile pentru montajul policarbonatului includ: profile de fixare din aluminiu, profile H si U - policarbonat transparent, profile F - pvc alb, benzi de sigilare din aluminiu, benzi de ventilare, butoane din plastic, capace transparente, silicon neutru pentru etansari.

Detalii produsDetalii produs ProiecteProiecte

© 2014 Geplast. Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Telliso
Concurs
Concurs
Concurs